16 трав. 2011 р.

Motobike 2011 кастоми

На мотобайку було багато цікавих мотоциклів. Звичайно мене в першу чергу цікавили саморобні, або як у нас звикли кастоми. Одним з перших мені у око впав цікавий мотик на стенді журналу БАЙК. Це звичайно не супер, але для нашої окраїнниої місцевості дуже навіть досить.
 Боббер Rat Fink від Сергія Dozer-а
Рет Фінк не дуже дорогий і повністю придатний до їзди по дорогам загального користування. Як стверджує Dozer в структуру рами та ходової втручань не було, а відтак і у ДАІ жодних нарікань не повинно бути. Мушу зазначити стиль стилем, але щитки над колесами при нашому кліматі річ необхідна!

Абордаж від майстерні Юрія Шифа
Хтось може сказати, що цей мотоцикол якийсь "дерев'яний", проте мені він видається досить цікавим та гармонійним. Зрештою навіть із часом Юрій підгадав - ось-ось прем'єра 4 серії "Піратів карибського моря".

Класний кастом
Хлопці з Кастом Культури виставили одне зі своїх створінь. Мотоцикл побудований на базі Харлей Девідсон і названий на честь Валерія Чкалова. По моєму логічно - мотор та стиль були розроблений ще за життя знаменитого пілота, хіба що він полюбляв літати. А цей апарат якщо і полетить, то дуже низенько.

Немає коментарів: